Monedha
Sale Product

Xhaketë për Fëmijë VOLVO

SKU: 32220843
In stock
Xhaketë me kapuç me dy xhepa para dhe një Volvo Cars të shtypura në pjesën e përparme. Prodhuar nga 80 përqind pambuk dhe 20 përqind poliester. Madhësitë për: 4-6 vjeç, 6-8 vjeç dhe 8-10 vjeç.

145.00 70.00

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Xhaketë për Fëmijë VOLVO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Layout

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin