Monedha
Sale Product

Xhaketë Blu XL VOLVO

SKU: 32220516
In stock
Xhaketë e lehtë, e papërshkueshme nga era me qepje të përgjuar për hidroizolim të shtuar. Prodhuar nga 100% poliester dhe i papërshkueshëm nga uji deri në 3000 WP, me një frymëmarrje prej 3000 MVP.

145.00 99.00

Përshkrimi

Xhaketë e lehtë, e papërshkueshme nga era me qepje të përgjuar për hidroizolim të shtuar. Prodhuar nga 100% poliester dhe i papërshkueshëm nga uji deri në 3000 WP, me një frymëmarrje prej 3000 MVP.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Xhaketë Blu XL VOLVO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Layout

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin