Monedha
Sale Product

Çadër VOLVO 68cm

In stock
Çadër Volvo Genuine 68.58cm Çadër moderne dhe me cilësi të lartë qyteti me ngjyrë të zezë, me Volvo të përhapur në dy panele dhe bosht prej tekstili me fije qelqi. Hapje automatike dhe rezistente ndaj erës.

86.00 60.00

Përshkrimi

Çadër Volvo Genuine 68.58cm

Çadër moderne dhe me cilësi të lartë qyteti me ngjyrë të zezë, me Volvo të përhapur në dy panele dhe bosht prej tekstili me fije qelqi. Hapje automatike dhe rezistente ndaj erës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Çadër VOLVO 68cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Layout

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin