Monedha
Sale Product

Tapete Gome per Jaguar

In stock
Për mbrojtjen maksimale të tapicersië, ky është seti i përsosur për të mbajtur rërën, baltën, ujin ose dëborën nga këmbët e shoferit dhe pasagjerit kur ktheheni në automjet. Të dy tapetet e rreshtit të parë dhe të dytë bashkohen në mënyrë ideale me tapicerinë me kapëse mbajtëse. Tapete gome per Jaguar XF, E-Pace, F-Pace.

279.00 229.00

Përshkrimi

Për mbrojtjen maksimale të tapicersië, ky është seti i përsosur për të mbajtur rërën, baltën, ujin ose dëborën nga këmbët e shoferit dhe pasagjerit kur ktheheni në automjet. Të dy tapetet e rreshtit të parë dhe të dytë bashkohen në mënyrë ideale me tapicerinë me kapëse mbajtëse.

Tapete gome per Jaguar XF, E-Pace, F-Pace.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tapete Gome per Jaguar”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Layout

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin