Monedha
Sale Product

Tapete Gome Land Rover & Range Rover

In stock
Për mbrojtjen maksimale të tapicersië, ky është seti i përsosur për të mbajtur rërën, baltën, ujin ose dëborën nga këmbët e shoferit dhe pasagjerit kur ktheheni në automjet. Të dy tapetet e rreshtit të parë dhe të dytë bashkohen në mënyrë ideale me tapicerinë me kapëse mbajtëse. Per te gjitha llojet e Land Rover apo...

299.00 249.00

Përshkrimi

Për mbrojtjen maksimale të tapicersië, ky është seti i përsosur për të mbajtur rërën, baltën, ujin ose dëborën nga këmbët e shoferit dhe pasagjerit kur ktheheni në automjet. Të dy tapetet e rreshtit të parë dhe të dytë bashkohen në mënyrë ideale me tapicerinë me kapëse mbajtëse.

Per te gjitha llojet e Land Rover apo Range Rover.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tapete Gome Land Rover & Range Rover”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Layout

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin