Monedha

Kapele VOLVO Sportive

In stock
Bëhuni gati për çdo gjë që moti ju hedh me këtë kapele elegante, Kapele e sheshtë për fëmijëve me një ngjyrë gri, me një strehë të errët gri dhe një logo portokalli Volvo Cars të shtypura në pjesën e përparme. Prodhuar nga një përzierje prej 20% leshi / 80% akrilik.

47.00

Përshkrimi

Bëhuni gati për çdo gjë që moti ju hedh me këtë kapele elegante,

Kapele e sheshtë për fëmijëve me një ngjyrë gri, me një strehë të errët gri dhe një logo portokalli Volvo Cars të shtypura në pjesën e përparme. Prodhuar nga një përzierje prej 20% leshi / 80% akrilik.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kapele VOLVO Sportive”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Layout

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin