Monedha
Sale Product

Set Solucioni Lëkure VOLVO

SKU: 31375176
In stock
Set Solucioni për përkujdesjen e lëkurës së VOLVO-s suaj. Për të ruajtur pamjen e saj elegante, lëkura, si të gjitha materialet e tjera elegante, duhet të kujdeset rregullisht. Produktet e kujdesit për lëkurën e Volvo janë produktet e vetme të rekomanduara nga Volvo për kujdesin dhe mirëmbajtjen e të gjitha tapicerive prej lëkure. Ai përmban...

64.00 50.00

Përshkrimi

Set Solucioni për përkujdesjen e lëkurës së VOLVO-s suaj.

Për të ruajtur pamjen e saj elegante, lëkura, si të gjitha materialet e tjera elegante, duhet të kujdeset rregullisht. Produktet e kujdesit për lëkurën e Volvo janë produktet e vetme të rekomanduara nga Volvo për kujdesin dhe mirëmbajtjen e të gjitha tapicerive prej lëkure.

Ai përmban një lëng të pastër, krem përkujdesjeje, sfungjer pastrimi dhe një leckë të butë lustruese.

Të gjitha produktet janë të bazuara në ujë dhe të biodegradueshme. Produktet nuk përmbajnë asnjë tretës të dëmshëm. Përdorimi i rekomanduar: 1-4 herë në vit, më shpesh nëse është e nevojshme. Udhëzimet e plota për përdorim mund të gjenden në paketimin përkatës.

Mos përdorni në pjesët e brendshme të bëra prej lëkure Vinyl, Nubuc ose Velour.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Set Solucioni Lëkure VOLVO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Layout

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin