Monedha
Sale Product

Sistem Click & Work, Për Sistemin Click & Go Land Rover & Range Rover

SKU: VPLRS0395
In stock
Click & Work është pjesë e gamës Click & Go. Kjo mini tryezë e palosshme u ofron pasagjerëve të pasëm një sipërfaqe praktike nga e cila duhet të punojnë, veçanërisht e dobishme në udhëtime të gjata. Ajo gjithashtu ka një mbajtës të filxhanit dhe është i rregullueshëm lartësia dhe këndi për rehatinë brenda kabinës. Baza Click & Go e nevojshme për përshtatje. Nuk është në përputhje me sedilet të pasme.

220.00 180.00

Përshkrimi

E pershtatshme percdo makine Land Rover dhe Range Rover nga 2018

Autentike nga Land Rover

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sistem Click & Work, Për Sistemin Click & Go Land Rover & Range Rover”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Layout

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin