Monedha
Sale Product

Shishe Uji Plastike VOLVO

SKU: 32220626
In stock
Shishe e pastër 600ml ujë bërë nga plastika pa BPA, me një kapak alumini dhe një skicë të zezë Volvo Cars Sweden të gdhendur.

29.00 20.00

Përshkrimi

Shishe e pastër 600ml ujë bërë nga plastika pa BPA, me një kapak alumini dhe një skicë të zezë Volvo Cars Sweden të gdhendur.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shishe Uji Plastike VOLVO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Layout

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin