Monedha
Sale Product

Sedile për Fëmijët

SKU: 31414953
In stock
Përafërsisht për fëmijët midis 15 kg dhe 36 kg ose 4-10 vjeç. Volvo rekomandon që fëmija juaj të ulet i kthyer përpara në veturë deri në moshën 4 vjeç. Falë një shumëllojshmërie cilësimesh të shtrëngimit të kokës, një udhëtim me makinë bëhet një përvojë e rehatshme dhe e sigurt në vendin e fëmijës. Së bashku...

500.00 410.00

Përshkrimi

Përafërsisht për fëmijët midis 15 kg dhe 36 kg ose 4-10 vjeç. Volvo rekomandon që fëmija juaj të ulet i kthyer përpara në veturë deri në moshën 4 vjeç.

Falë një shumëllojshmërie cilësimesh të shtrëngimit të kokës, një udhëtim me makinë bëhet një përvojë e rehatshme dhe e sigurt në vendin e fëmijës.

Së bashku me mbrojtjen e gjerë rreth shpatullave dhe anëve, sipërfaqja e shtrimit siguron që rripi i prehrit dhe rripi diagonal të përshtaten saktë dhe afër me trupin e fëmijës.

Tapiceria elegante dhe unike e Volvo është prej leshi që do të thotë që fëmija juaj mund të ulet shumë i qetë në sedilje. Leshi nuk është vetëm një material i butë dhe natyral, por ka edhe veti shumë të mira ruajtjes së temperaturës.

Falë frymëmarrjes së shkëlqyeshme, leshi ndihmon fëmijën tuaj të rregullojë temperaturën e trupit kur është në kushte të nxehta dhe të ftohta. Tapiceria luksoze përputhet shumë mirë edhe me brendësinë e makinës.

Si gjithmonë kur bëhet fjalë për Volvo, nuk është bërë asnjë kompromis për sigurinë, që do të thotë se vendi i plotëson kërkesat e rrepta të sigurisë të Volvo.

Së bashku me ISOFIX të automjetit, montimet e përshtatshme ISOFIX e mbajnë vendin në vend edhe kur fëmija nuk është në të. ISOFIX nuk zëvendëson rripin e sigurimit.

Për vendosjen më të sigurt të një fëmije në makinë, shihni manualin përdorimit të automjetit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sedile për Fëmijët”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Layout

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin