Monedha
Sale Product

Varëse Çelsash VOLVO

In stock
Si pjesë e "Reimagined Selection", kjo unazë çeliku prej lëkure e bardhë mermeri është bërë nga lëkura cilësinë më të mirë nga makinat tona. Logoja e Volvo është përmbledhur në rrip lëkure dhe vjen me një lidhje të fortë me unazën metalike. Madhësia: 9,5 x 0,9 cm.

29.90 23.00

Përshkrimi

Si pjesë e “Reimagined Selection”, kjo unazë çeliku prej lëkure e bardhë mermeri është bërë nga lëkura cilësinë më të mirë nga makinat tona. Logoja e Volvo është përmbledhur në rrip lëkure dhe vjen me një lidhje të fortë me unazën metalike. Madhësia: 9,5 x 0,9 cm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Varëse Çelsash VOLVO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Layout

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin