Monedha
Sale Product

Orë VOLVO 40 , XC40 Edition

In stock
Krijuar nga departamenti i dizajnit Volvo Cars, kjo orë është një kombinim i dizajnit klasik skandinav dhe materialeve moderne. Rripi është bërë nga lëkura suedeze dhe është në dispozicion në dy ngjyra - bezhë ose e zezë - me një fushë të kundërt të bardhë me të zi ose anasjelltas. Kurora përmban një model diamanti që pasqyron modelet e përdorura në kutinë e automjeteve Volvo. Në dispozicion me një diametër 36 mm ose 40 mm. Rezistent ndaj ujit në 5 ATM.

429.00 246.00

Përshkrimi

Krijuar nga departamenti i dizajnit Volvo Cars, kjo orë është një kombinim i dizajnit klasik skandinav dhe materialeve moderne. Rripi është bërë nga lëkura suedeze dhe është në dispozicion në dy ngjyra – bezhë ose e zezë – me një fushë të kundërt të bardhë me të zi ose anasjelltas. Kurora përmban një model diamanti që pasqyron modelet e përdorura në kutinë e automjeteve Volvo. Në dispozicion me një diametër 36 mm ose 40 mm. Rezistent ndaj ujit në 5 ATM.

Additional Information

Viti

2017

Ngjyra

E Zezë

E Re apo e Përdorur

New

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Orë VOLVO 40 , XC40 Edition”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Layout

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin