Monedha

Flamur Suedez

In stock
Jini krenarë për trashëgiminë Suedeze dhe shtoni flamurin Suedez në makinën tuaj. Ky produkt është dizajnuar ekskluzivisht për modelin Volvo XC40. Flamuri është 28 mm x 29 mm. Udhëzimet për mënyrën e lidhjes së flamurit të gomës do të vijnë me produktin.

19.00

Përshkrimi

Jini krenarë për trashëgiminë Suedeze dhe shtoni flamurin Suedez në makinën tuaj. Ky produkt është dizajnuar ekskluzivisht për modelin Volvo XC40. Flamuri është 28 mm x 29 mm.

Udhëzimet për mënyrën e lidhjes së flamurit të gomës do të vijnë me produktin.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Flamur Suedez”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Layout

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin