Monedha

Kasë Iphone 11 Lëkure Volvo

In stock
Kjo kasë me stil kafe iPhone është pjesë e Zgjedhjes sonë të Rimagjinuar dhe është bërë nga lëkura e cilësisë më të mirë nga makinat tona. Projektuar për t’i dhënë celularit tuaj një pamje të re luksoze si dhe mbrojtje shtesë, ajo vjen me një mbajtëse kartele të integruar dhe përmban një logo të zbukuruar...

50.00

Përshkrimi

Kjo kasë me stil kafe iPhone është pjesë e Zgjedhjes sonë të Rimagjinuar dhe është bërë nga lëkura e cilësisë më të mirë nga makinat tona. Projektuar për t’i dhënë celularit tuaj një pamje të re luksoze si dhe mbrojtje shtesë, ajo vjen me një mbajtëse kartele të integruar dhe përmban një logo të zbukuruar të Volvo. I përshtatshëm për iPhone 11. Madhësia: 7.8 x 15.2 cm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kasë Iphone 11 Lëkure Volvo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Layout

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin