Monedha
Sale Product

Kapuç VOLVO

SKU: 32220659
In stock
Nga prodhuesi suedez i veshjeve sportive Houdini, Wooler Top Hat siguron ekuilibrin ideal midis izolimit të ngrohjes dhe rehati ndaj lagështirës. E hollë, e butë, e lehtë dhe e rehatshme, prerja më e gjatë e kapelës prej 100% të biodegradueshme dhe të riciklueshme të Leshit Merino i mbulon mirë veshët, ndërsa ndjesia pak e shtrirë siguron rehati të shkëlqyeshme pranë lëkurës. E përkryer për shëtitje, biçiklizëm, ski, ose një kapelë e përditshme ndaj motit të ftohtë. Leshi Gridmerino ™ 100% Merino Lesh, ZQ i gjurmueshëm, pa mikula, 17 mikronë. Houdini është një markë suedeze e modelimit të qëndrueshëm të performancës. Vizioni i tyre është të lejojnë të gjithë të argëtohen dhe të përjetojnë natyrën në maksimum, pa lënë asnjë ndikim negativ në mjedisin tonë.

107.00 55.00

Përshkrimi

Nga prodhuesi suedez i veshjeve sportive Houdini, Wooler Top Hat siguron ekuilibrin ideal midis izolimit të ngrohjes dhe rehati ndaj lagështirës. E hollë, e butë, e lehtë dhe e rehatshme, prerja më e gjatë e kapelës prej 100% të biodegradueshme dhe të riciklueshme të Leshit Merino i mbulon mirë veshët, ndërsa ndjesia pak e shtrirë siguron rehati të shkëlqyeshme pranë lëkurës. E përkryer për shëtitje, biçiklizëm, ski, ose një kapelë e përditshme ndaj motit të ftohtë. Leshi Gridmerino ™ 100% Merino Lesh, ZQ i gjurmueshëm, pa mikula, 17 mikronë. Houdini është një markë suedeze e modelimit të qëndrueshëm të performancës. Vizioni i tyre është të lejojnë të gjithë të argëtohen dhe të përjetojnë natyrën në maksimum, pa lënë asnjë ndikim negativ në mjedisin tonë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kapuç VOLVO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Layout

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin