Monedha
Sale Product

Kapele Klasike VOLVO

SKU: 32220654
In stock
Kapele klasike në ngjyrë gri, me material nga pambuku me një shtrëngim të rregullueshëm metalik dhe një logo gome të ngulitur Volvo Cars.

29.00 18.00

Përshkrimi

Kapele klasike në ngjyrë gri, me material nga pambuku me një shtrëngim të rregullueshëm metalik dhe një logo gome të ngulitur Volvo Cars.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kapele Klasike VOLVO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Layout

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin