Monedha
Sale Product

Kafaz i kompletuar kafshësh VOLVO

In stock
Kafazi ka një dizajn unik që do të thotë se i përshtatet zonës së bagazhit të makinës. Kombinuar me grilën mbrojtëse dhe ndarësin e ndarjes së ngarkesës, mund të krijohen një ose dy ndarje të veçanta për kafshët. Porta është e lehtë për tu hapur, mbyllur dhe hequr nga makina. Porta e qenit ka një...

750.00 550.00

Përshkrimi

Kafazi ka një dizajn unik që do të thotë se i përshtatet zonës së bagazhit të makinës. Kombinuar me grilën mbrojtëse dhe ndarësin e ndarjes së ngarkesës, mund të krijohen një ose dy ndarje të veçanta për kafshët. Porta është e lehtë për tu hapur, mbyllur dhe hequr nga makina.

Porta e qenit ka një dorezë mbyllëse që do të thotë se mund ta keni kapakun e bagazhit të hapur në të njëjtën kohë që kafazi i qenit është i kyçur. Qeni merr ajër të pastër pa pasur nevojë të dalë nga makina.

Përshtatet me Volvo XC60 2009-2016

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kafaz i kompletuar kafshësh VOLVO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Layout

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin