Monedha
Sale Product

Dosje Konference VOLVO

In stock
Dosje VOLVO për Konferenca dhe Mbledhje. E dizenjuar nga VOLVO Cars me një material sportiv cope me kualitet të lartë, me logo LIFE AT THE EXTREME në faqen ballore dhe me një hapësirë të brëndshme ë mjaftueshme për një sasi të konsiderueshme letrash të formateve të ndryshme.

60.00 33.00

Përshkrimi

Dosje VOLVO për Konferenca dhe Mbledhje. E dizenjuar nga VOLVO Cars me një material sportiv cope me kualitet të lartë, me logo LIFE AT THE EXTREME në faqen ballore dhe me një hapësirë të brëndshme ë mjaftueshme për një sasi të konsiderueshme letrash të formateve të ndryshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dosje Konference VOLVO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Layout

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin