Monedha
Sale Product

Karikues Portativ VOLVO

In stock
Karikues Portativ nga VOLVO për karikimin e telefonave, me një Kapacitet 2600 mAh. Vjen me një kabëll karikimi për telefonat Android dhe iPhone. Përfunduar me stil minimalist dhe logon e Volvo Cars të ngulitur në siperfaqje.

56.00 45.00

Përshkrimi

Karikues Portativ nga VOLVO për karikimin e telefonave, me një
Kapacitet 2600 mAh. Vjen me një kabëll karikimi për telefonat Android
dhe iPhone. Përfunduar me stil minimalist dhe logon e Volvo Cars të ngulitur në
siperfaqje.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Karikues Portativ VOLVO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Layout

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin