Monedha
Sale Product

Model Makine XC 90

In stock
Ky Volvo XC90 me shkallë të detajuar saktësie, e kontrolluar nga një telekomanda, me shkallë 1:14, si dhe drita të ndriçuara para dhe pasme. Trupi i tij është i formuar me injeksion dhe mat 34,4 cm x 14,8 cm x 12,2 cm dhe është i disponueshëm në të zezë ose të bardhë. Shpejtësia: 9km / h. Kërkon pesë bateri AA dhe një 9V (pa përfshirë). Rekomandohet për fëmijët 3 + vjeç.

128.00 80.00

Përshkrimi

Ky Volvo XC90 me shkallë të detajuar saktësie, e kontrolluar nga një telekomanda, me shkallë 1:14, si dhe drita të ndriçuara para dhe pasme. Trupi i tij është i formuar me injeksion dhe mat 34,4 cm x 14,8 cm x 12,2 cm dhe është i disponueshëm në të zezë ose të bardhë. Shpejtësia: 9km / h. Kërkon pesë bateri AA dhe një 9V (pa përfshirë). Rekomandohet për fëmijët 3 + vjeç.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Model Makine XC 90”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Layout

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin