Monedha

Çantë lëkure Land Rover “Weekender Bag”

In stock
Është bërë çdo përpjekje për të siguruar që ngjyra dhe struktura e imazheve të produkteve të shfaqura në faqen tonë të internetit të jenë sa më afër ngjyrës dhe strukturës së produktit që do të merrni. Të gjitha prodhimet tona janë bërë nga lëkura natyrore cilësore, prandaj variacione të lehta në ngjyrën dhe strukturën e...

500.00

Përshkrimi

Është bërë çdo përpjekje për të siguruar që ngjyra dhe struktura e imazheve të produkteve të shfaqura në faqen tonë të internetit të jenë sa më afër ngjyrës dhe strukturës së produktit që do të merrni. Të gjitha prodhimet tona janë bërë nga lëkura natyrore cilësore, prandaj variacione të lehta në ngjyrën dhe strukturën e lëkurës mund të ndryshojnë nga fshehja në fshehje. Kjo është pjesë e bukurisë natyrore të lëkurës.

Çanta jonë e fundjavës Land Rover është një mundësi e gjithanshme për nevojat tuaja të udhëtimit, pavarësisht nëse keni një qëndrim një natë apo një fundjavë të tërë larg, kjo çantë e stilit klasik është një mënyrë fantastike për të ruajtur gjërat tuaja. Zgjidhni midis mbajtjes me dorë ose mbi supe, duke ju lejuar të përshtatni mënyrën e mbajtjes së çantës për t’iu përshtatur peshës. Ajo përmban lëkurë kafe kokërr natyrore të larë me vaj që është e butë dhe elastike në prekje, rripi i shpatullave gjithashtu siguron mbushje për t’ju dhënë më shumë komoditet kur mbani ngarkesa më të rënda. Ndarjet shtesë me zinxhir brenda çantës Land Rover ndihmojnë në mbajtjen e pasurive të rëndësishme si të sigurta ashtu edhe të sigurta, ndërsa sigurojnë një mënyrë të shpejtë dhe të lehtë për të hyrë. Xhepi i jashtëm i vendosur me kujdes ju lejon qasjen e shpejtë në të gjitha dokumentet e rëndësishme që mund t’ju nevojiten gjatë udhëtimeve tuaja, të dizajnuara për më shumë lehtësi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Çantë lëkure Land Rover “Weekender Bag””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Layout

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin