Monedha

Çantë Land Rover Nylon Holdall

In stock
Çfarëdo që të kërkoni, do të jeni të mirë përgatitur me këtë Çantë Nylon Holdall. E gjithanshme me rrip të mbushur me shpatull, xhepa të brendshëm dhe ndarje, përmban Rifreskues dhe markën në panelin e përparmë dhe është përfunduar me zbukurim bambuje me ngjyra, me zinxhira.

239.00

Përshkrimi

100% Nylon

Blue Navy

Rripa Gri

Detaje bezhë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Çantë Land Rover Nylon Holdall”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Layout

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin