Monedha
Sale Product

Çantë VOLVO

SKU: 32220694
In stock
Çantë e bërë nga nejloni, e papërshkueshme nga uji, e fortë dhe e qëndrueshëm, me një kapacitet 40-litër. Me logon Volvo të shtypur në gri të errët.

153.00 99.00

Përshkrimi

Çantë e bërë nga nejloni, e papërshkueshme nga uji, e fortë dhe e qëndrueshëm, me një kapacitet 40-litër. Me logon Volvo të shtypur në gri të errët.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Çantë VOLVO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Layout

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin