Monedha
Sale Product

Çadër VOLVO 21″

In stock
Kjo çadër e markës Volvo me diamër 21 ”e zezë është bërë nga materiale të riciklueshme është e qëndrueshme, e fortë, dhe e lehtë. E thjeshtë në stil, çadra hapet manualisht, ka një bosht alumini dhe vjen me një mbulesë mbrojtëse që paraqet logon Volvo.

48.00 28.00

Përshkrimi

Kjo çadër e markës Volvo me diamër 21 ”e zezë është bërë nga materiale të riciklueshme është e qëndrueshme, e fortë, dhe e lehtë. E thjeshtë në stil, çadra hapet manualisht, ka një bosht alumini dhe vjen me një mbulesë mbrojtëse që paraqet logon Volvo.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Çadër VOLVO 21″”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Layout

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin