Monedha
Sale Product

Bluze me Mëngë të Shkurtra VOLVO

SKU: 32220780
In stock
Kjo bluzë me mëngë të shkurtra tregon pa mundim stilin dhe dizajnin e qëndrueshëm. E prodhuar nga pambuku 100% organik dhe i dizajnuar për një përshtatje moderne, është i disponueshëm dhe përmban një logo të gdhendur Volvo  në gjoks.

38.00 28.00

Përshkrimi

Kjo bluzë me mëngë të shkurtra tregon pa mundim stilin dhe dizajnin e qëndrueshëm. E prodhuar nga pambuku 100% organik dhe i dizajnuar për një përshtatje moderne, është i disponueshëm dhe përmban një logo të gdhendur Volvo  në gjoks.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bluze me Mëngë të Shkurtra VOLVO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Layout

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin