Monedha
Sale Product

Libër Vizatimesh VOLVO

SKU: 32220775
In stock
Mbajini fëmijët të lumtur gjatë udhëtimeve të gjata me këtë libër gjallërues me ngjyrosje. Bëhet fjalë për një dre duke u argëtuar, aktivitete me miqtë e tij, siç është marrja e kërpudhave dhe shkimi i patinazhit në akull dhe lundrimi. Libri kalon nëpër katër stinët që ka në Suedi dhe sjell një mesazh të fortë në lidhje me argëtimin në një mënyrë të sigurt. Në total, ka 32 faqe për vizatimet origjinale të plotësimit dhe aktivitete të tjera, plus 32 faqe për vizatimin krijues të vetë fëmijës. Faqet e lidhjes me tel dhe lidhja të shpuara e bëjnë të lehtë copëtimin dhe ndarjen e vizatimeve.

20.00 13.00

Përshkrimi

Mbajini fëmijët të lumtur gjatë udhëtimeve të gjata me këtë libër gjallërues me ngjyrosje. Bëhet fjalë për një dre duke u argëtuar, aktivitete me miqtë e tij, siç është marrja e kërpudhave dhe shkimi i patinazhit në akull dhe lundrimi. Libri kalon nëpër katër stinët që ka në Suedi dhe sjell një mesazh të fortë në lidhje me argëtimin në një mënyrë të sigurt. Në total, ka 32 faqe për vizatimet origjinale të plotësimit dhe aktivitete të tjera, plus 32 faqe për vizatimin krijues të vetë fëmijës. Faqet e lidhjes me tel dhe lidhja të shpuara e bëjnë të lehtë copëtimin dhe ndarjen e vizatimeve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Libër Vizatimesh VOLVO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Layout

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin