Monedha
Sale Product

VOLVO Cargo

SKU: 32296385
Out of stock
Kutia Cargo e vetë-projektuar nga Volvo Cars ka një vëllim prej 350 litrash, gjë që e bën atë shumë funksionale. Dizajni aerodinamik zvogëlon rezistencën e erës dhe pamja sportive përmirësohet nga bojë e zezë me shkëlqim të lartë. Hapet lehtësisht nga krahët e gjatë dhe ndriçimi i integruar LED në mbulesë lehtëson ngarkimin. Mbrojtja kundër rrëshqitjes parandalon lëvizjen e ngarkesave si dhe zhurmën nga tavani.

247.00 230.00

Out of stock

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VOLVO Cargo”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Layout

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin