Monedha

Arush Pellushi Cute Adventure

In stock
Një shok besnik për të gjitha ekspeditat tuaja. Land Rover Adventure Bear veshur me këmishë simbolesh ovale Land Rover, me pantallona të shkurtra dhe kapelë të eksploruesit me çantë mesazhieri.

65.00

Përshkrimi

Arush Cute

Autentik nga Land Rover

Ngjyre kafe, bezhe , pana me kemishe te bardhe land rover

Material Plush (Polyester), Veshjet e arushit 100% Cotton

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Arush Pellushi Cute Adventure”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Layout

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin