Monedha

Shpërndarje

Ridërgesa në raste mosfunksionimi (Dead On Arrival)

Garanci e kthimit të parave brenda 45 Ditëve

Garanci një vit në Riparime & Servis

Rikthe, Riparo and Rishpërblehu

Pjesë në mungesë apo dërgesa pakosh jo-korrekte

Garanci shtesë për produkte speciale

Support teknik 24h

Procesi i kthimit & ndërrimit të shërbimit

Ne garantojmë çmimet më të mira të dërgesave në Shqipëri dhe në të gjitha vendet në të cilat operojmë. Ne jemi të përkushtuar t’u ofrojmë klientëve tanë përvojën më të mirë të dërgesave në treg, me çmime të pakrahasueshme. Sistemi ynë i lehtë për t’u përdorur e bën prenotimin tuaj të thjeshtë. Merrni një vlerësim të menjëhershëm falas dhe zgjidhni një shërbim korrieri që ju përshtatet. Ndiqni porosinë tuaj nga prenotimi deri tek dorëzimi – të gjitha shërbimet tona vijnë me ndjekjen e plotë të dërgesave si standard.

Ridërgesa në raste mosfunksionimi
(Dead On Arrival)

DOA është një shkurtim që përdoret për të nënkuptuar problematikat apo mosfunksionimin e objektit të porositur nga ana juaj. Nëse merrni porosinë dhe konstatoni se nuk po funksionon ndërsa është në kushte garancie brenda 30 ditëve nga data e dërgimit të porosisë, ajo mund të trajtohet si një rast DOA. Kontrolloni garancinë tuaj.

Garanci e kthimit të parave brenda 45 Ditëve

Për shumicën e artikujve, në situata të rralla, që produkti juaj të jetë i gabuar, mund ta dërgoni përsëri për një rimbursim ose shkëmbim sendesh brenda 45 ditëve nga marrja e tij. Rimbursimi i postës së kthimit nuk është i disponueshëm për këtë rast.

Garanci një vit në Riparime & Servis

Nëse aktualisht nuk vihet re një ndryshim në faqen e produktit, periudha e garancisë së paracaktuar të produktit është një vit duke filluar nga data kur ju i merrni produktin, gjatë së cilës ju keni të drejtë për riparim falas. Riparimi falas duhet të konfirmohet me prodhuesin përmes Shërbimit të Klientit. Klientët duhet të paguajnë tarifat e transportit për kthimin e sendit në përputhje me rrethanat, ndërsa ne do të mbulojmë tarifat e transportit për të dërguar artikullin e riparuar përsëri tek klienti. Nëse blerësi ka dëmtuar / shpërdoruar produktin, nuk do të ketë të drejtë për riparim falas, megjithatë klientët mund ta kthejnë atë me koston e tyre dhe të paguajnë një tarifë për riparimin. Tarifat e kthimit të transportit do të jenë përgjegjësi e klientëve në raste të tilla.

Përjashtimet nga garancia dhe Shënime

1. Degradimi i produktit përmes konsumit, së bashku me thyerjen / dëmtimin gjatë përdorimit, është vetëm përgjegjësi e klientit dhe nuk është i mbuluar nga garancitë tona.
2. Nëse klienti ka dëmtuar / shpërdoruar sendin (et), garancia e produktit menjëherë bëhet e pavlefshme. Asnjë kompensim nuk është në dispozicion në raste të tilla. Sidoqoftë, klientët janë të mirëpritur të na kontaktojnë për të blerë një zëvendësim ose pjesë rezervë (nëse aplikohet). Ne do të ngarkojmë vlerën origjinale të përbërësve dhe një tarifë të transportit për t’i dërguar ato..

Përfshirja dhe përfitimi i garancisë
(Rikthe, Riparo & Rishpërblehu)

Nëse artikulli juaj ka një problem, ju lutemi së pari dorëzoni një biletë në Qendrën tonë të Ndihmës
Ju lutemi ndiqni me kujdes procesin tonë të garancisë për të minimizuar çdo vonesë:
1. Përshkruani hollësisht problemin me artikullin tuaj.
Ju lutemi, gjithashtu, shënoni numrin tuaj të plotë të porosisë dhe kodin e produktit (numrin SKU).
2. Na tregoni cilat hapa keni ndërmarrë tashmë për të zgjidhur çështjen.
3. Siguroni kodin e artikullit të treguar në paketimin e jashtëm.
4. Dërgoni një foto ose video të qartë që tregon defektet (et); këto duhet të merren nën ndriçim të mirë.
SHENIM: Fotografitë / videot në mënyrë ideale duhet të jenë të qarta dhe të përqendruara, të marra në kushte të mira ndriçimi, dhe nga një distancë e afërt në mes. Kjo na lejon të identifikojmë dhe verifikojmë çështjen (et). Ne gjithmonë do të bëjmë çmos për t’ju ndihmuar. Faleminderit paraprakisht për sigurimin e të gjitha informacioneve të përmendura më lart..

Mungesë e produktit, gabim në dërgesë apo pako e dërguar gabimisht.

Ju lutemi sigurohuni që të hapni pakon dhe kontrolloni me kujdes përmbajtjen përpara se të firmosni për të.
Për çdo problem, ju lutemi ndiqni me kujdes procesin tonë të garancisë për të minimizuar çdo vonesë:
1. Kontaktoni Qendrën tonë të Ndihmës me numrin tuaj të porosisë dhe kodin e produktit (numrin SKU).
2. Ju lutemi na dërgoni një pamje të qartë të paketimit të jashtëm, të gjitha etiketat e transportit të dukshme dhe (nëse aplikohet) artikullin e marrë.

Zgjidhje të mundshme:
– Nëse mungon një artikull, ne do të rivendosim artikullin / aksesorin që mungon falas brenda periudhës së garancisë.
– Nëse ne kemi dërguar një artikull të gabuar: ne ose do t’ju rimbursojmë në tërësi ose do të dërgojmë një artikull alternativ (nëse aplikohet dhe është në dispozicion). Mektrin Delivery Service do të vendosë nëse ju duhet të ktheni apo jo produktin e gabuar dhe të kompensoni tarifën e transportit të kthimit kur ta pranojmë.

Garanci të tjera spcifike

1. Kjo vlen për: veshje, këpucë, orë dhe bizhuteri, elektrikë dore, pajisje telefoni dhe tableta, pajisje dhe vegla
Kthimet për kategoritë e mësipërme mund të pranohen vetëm brenda 30 ditëve nga data kur keni marrë artikullin. Kjo është për këmbim ose rimbursim nga dyqani vetëm nëse arrijnë të dëmtuar ose janë produkti i gabuar. Mallrat përkatëse duhet të kthehen të palindura me etiketa të paprekura së bashku me një formë RMA të kompletuar.

2. Të gjitha produktet e GearBest kontrollohen rreptësisht nga cilësia para dërgimit.
Për shkak të natyrës së tyre dhe përdorimit të synuar, kategoritë e produkteve, përfshirë lodrat RC, skuterat dhe rrotat, i nënshtrohen veshit dhe lotit gjatë përdorimit të përsëritur. Si i tillë, Garancia jonë e kthimit të parave prej 45 ditësh në lidhje me lodrat RC, skuterat dhe rrotat, përfshin vetëm 7 raste DOA Dita ku produkti nuk funksionon jashtë kutisë. Responsibilityshtë përgjegjësi e klientit të inspektojë produktin me kujdes pas mbërritjes.

3. Kthimet për pjesët rezervë dhe aksesorët nuk pranohen. Nëse keni marrë një aksesor të gabuar ose një pajisje shtesë mungon, ju lutemi kontaktoni Qendrën tonë të Ndihmës brenda 3 ditëve nga marrja e porosisë tuaj. Pas këtij afati kohor ose nëse një aksesor është keqpërdorur, klientët do të duhet të shpenzojnë për zëvendësuesin.

4. Çdo produkt i fituar ose riblerë si pjesë e një aktiviteti ose konkursi (p.sh. përmes një llotarie) në Mektrin ose ndonjë prej kanaleve tona promovuese, janë të përjashtuar nga politika jonë e Garancisë dhe Kthimit.

Support Teknik 24h

I besueshëm, i dobishëm dhe fleksibël, Mektrin Delivery ofron mbështetje teknike bazë gjatë gjithë jetës së produkteve tuaja. Bleni me besim dhe shijoni mbështetjen që meritoni.

Proçesi i kthimit të veshjeve

Artikujt e kthyeshëm
Artikujt që mund të kthehen ose shkëmbehen brenda 30 ditëve nga marrja, duhet të ndjekin kriteret si më poshtë:
1. Artikujt e gabuar të dëmtuar / thyer ose njollosur pas mbërritjes.
2. Artikujt e pranuar në madhësinë / ngjyrën e pasaktë.
3. Artikujt e palarë, të paveshur dhe të papërdorur që nuk i kanë përmbushur pritshmëritë tuaja brenda 30 ditëve nga marrja.

Artikuj e pakthyeshëm
Ne nuk do të pranojmë kthime në kushtet e mëposhtme:
1. Artikujt jashtë kornizës kohore të garancisë 30 ditore.
2. Artikuj të larë, të veshur, të përdorur ose të keqpërdorur.

Të gjitha kthimet duhet të konfirmohen përmes qendrës së shërbimit. Artikujt e kthyer pa autorizimin e mallit për kthim (RMA) nuk do të pranohen.
Nëse ne ju kemi dërguar në mënyrë të gabuar madhësinë e gabuar, ose do t’ju kthejmë plotësisht ose do t’ju dërgojmë një artikull me një madhësi alternative (nëse aplikohet). Tarifa e kthimit në rastet e mospërputhjes së madhësisë i takon klientit.

Layout

Nav Mode

Layout

Boxed
Wide

Background Image

Color Skin