Përgjatë kohërave Land Rover ka treguar që me shumë guxim ka sfiduar atë që është e mundur. Duke plotësuar çdo nevojë të secilit Land Rover vjen me koleksionin e aksesorëve të makinave për interior dhe eksterior.

Kliko për të shikuar aksesorët Land Rover

Sistemi Click & Go

Ky sistem aksesorësh multifunksional mund të fiksohet midis montimeve të shiritave të sedileve me shtesat për të mbajtur tableta, çanta dhe xhaketa.

 

Pedanat e Lëvizshme

Të vendosura rregullisht nën shasinë e mjetit deri sa të jetë e nevojshme, këto hapa të zgjuar dhe praktikë e bëjnë më të lehtë hyrjen dhe daljen nga automjeti.

 

Aksesorët e Çatisë

Kënaquni me një kapacitet fleksibël të ngarkesës dhe komoditet me një gamë të aksesorëve të çatisë duke përfshirë transportuesin e biçikletës së montuar në çati, transportuesin acqua sportiv dhe kutinë sportive të çatisë.