Koleksioni Lifestyle do të kalojë në një fazë të re më të qëndrueshme. Bashkohuni rrugëtimit tonë të vazhdueshëm me një koleksion më të qëndrueshëm, duke punuar me koleksionin e ri i cili do të vazhdojë udhëtimin drejt një të ardhme më të qëndrueshme duke rimenduar se si i përdorim materialet në produktet tona. Për këtë sezon ne kemi krijuar një përzgjedhje të produkteve tona më të shitura në fundin e prodhimit të lëkurës nga makinat tona. Në atë mënyrë, ne kujdesemi për lëkurën dhe i japim asaj një jetë dhe qëllim të ri. Ky koleksion i aksesoreve  do t’ju ndihmojë të bëni një zgjedhje më të mirë.